4ο πειραματικό λύκειο Τρικάλων- Αλ. Παπαδιαμάντης

Αγαπητοί/Αγαπητές τελειόφοιτοι τώρα που έχετε τους βαθμούς στα χέρια σας, σας αξίζουν όλους /όλες πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα σας καθώς καταφέρατε να βγείτε νικητές /νικήτριες σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, αλλά και όσοι δεν τα καταφέρετε τόσο καλά όσο ελπίζατε μην χάσετε την αυτοπεποίθηση, την αξιοπρέπειά σας και τα όνειρά σας!!!Θυμηθείτε ότι ανάμεσα σας υπάρχουν….έμποροι, βιοτέχνες, αγρότες… κτηνοτρόφοι που δεν χρειάζονται άριστη γνώση της οικονομίας, ζαχαροπλάστες, αρτοποιοί, υδραυλικοί, πετράδες…που δεν χρειάζονται λογοτεχνία και ιστορία, καλλιτέχνες, τραγουδιστές, χορευτές, ηθοποιοί, που δεν γνωρίζουν άριστα την άλγεβρα και τη γεωμετρία, μίμοι, κλόουν με δεξιοτεχνία στην κίνηση, γυμναστές και αθλητές που έχουν ανάγκη από καλή φυσική κατάσταση παρά από άριστη γνώση χημείας και φυσικής.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας άσχημος βαθμός δεν μπορεί να σας στερήσει τα ταλέντα σας, να γκρεμίσει τα όνειρά σας, να ξεχάσετε όσα μέχρι τώρα μάθατε. Να θυμάστε πως ευτυχισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη δεν είναι μόνο οι γιατροί, οι μηχανικοί και οι δικηγόροι, ότι οι γονείς σας κι εμείς οι δάσκαλοί σας σας αγαπάμε πάρα πολύ άσχετα από τους βαθμούς που πήρατε και ότι αξίζετε πολύ περισσότερο από ένα καλό βαθμό στις εξετάσεις.

Να είστε σίγουροι πως εμείς είμαστε  δίπλα σας και σας συγχαίρουμε για τον δύσκολο αγώνα σας. Τρία ολόκληρα χρόνια μας δώσατε δροσιά από τα νιάτα σας, πολλή αγάπη που έχουν περισσή όλα τα παιδιά μέσα τους και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους !!!

Εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας και η επιλογή που θα κάνετε τώρα που θα καταθέσετε το μηχανογραφικό σας να ταιριάζει σε ότι σας κάνει χαρούμενους κι ευτυχισμένους !!! Καλή συνέχεια στο όμορφο ταξίδι που λέγεται ΖΩΗ!!!