4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων: Ρομποτική Διάκριση μαθητών ομίλου σε διαγωνισμό

Ο λόγος για τη «Ρομποτική» που ανέλαβε η εξαιρετική συνάδελφος κ. Νικολέτα Σούλα, ΠΕ86. Η κ. Σούλα ήρθε να προσφέρει στους μαθητές/στις μαθήτριες αυτό το λίγο παραπάνω, που κάνει τα μάτια των παιδιών να λάμπουν κι εμάς τους εκπαιδευτικούς να καμαρώνουμε για το λειτούργημά μας. Οι μαθητές – δύο ομάδες- πήραν μέρος σε διαγωνισμό που διοργανώνεται από το Ευγενίδειο Ίδρυμα. Όλοι μαθητές(αγόρια) από την Α΄ Λυκείου Η ομάδα Pipeline Predators κατέκτησε τη 2η θέση στο διαγωνισμό.

Συμμετείχαν με αλφαβητική σειρά:

  1. Λάππας Ραφαήλ
  2. Μπαλάφας Βασίλειος
  3. Μπεσλεμές Φώτιος
  4. Πελεκάνης Άρης

Στη δεύτερη ομάδα, η οποία επίσης είχε εξαιρετική παρουσία και εργάστηκε με τον ίδιο ζήλο συμμετείχαν οι μαθητές(αγόρια) :

  1. Δημητριάδης Θωμάς
  2. Δεληντζής Αναστάσιος

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμόςMini Jam Arcade του Ιδρύματος Ευγενίδουαπευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από όλη την Ελλάδα ου έχουν ιδιαίτερη αγάπη και εξαιρετικές ικανότητεςπρογραμματισμού υπολογιστών.Πρόκειται για ένανonlineδιαγωνισμό, διάρκειας μίας εβδομάδας (11 – 18 Δεκεμβρίου 2021). Στο διαγωνισμόοι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα  δικό τους παιχνίδι Arcade βασισμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα που ανακοινώνεται στην αρχή της εβδομάδας.

Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων συγχαίρει θερμά τους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι εργάστηκαν επιμελώς παρά τις καθημερινές τους σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητες. Ο  όμιλος«Ρομποτική»τους κλέβει λίγο από τον χρόνο τους αλλά τους δίνει τη δυνατότητα να εμπλακούν σε δραστηριότητες που αγαπάνε και έτσι είναι πραγματικά αξιέπαινοι!!! Οι μαθητές έχουν εξαιρετικό ήθος, είναι εφοδιασμένοι με γνωστικές δεξιότητες, έδειξαν υπομονή και επιμονή και έτσι κατάφεραν να κερδίσουν τη 2η θέση, κατάφεραν  να πετύχουν τους στόχους τους!!Καλές Γιορτές από τη σχολική κοινότητα του 4ουΠειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων«Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Η Διευθύντρια του Λυκείου

Μαριάννα Αποστόλου