Το 4G δίκτυο από την WIND μεγαλώνει συνεχώς για σένα!

  • Δοκίμασε τις άπειρες δυνατότητες με 2GB δώρο και μοναδικές προσφορές σε 4G συσκευές

 Τρίκαλα, 21Μαρτίου 2018. Τη δυνατότητα να ζήσουν τις απίστευτες ταχύτητες 4G από το δίκτυό της στα Τρίκαλα, προσφέρει η WIND στους συνδρομητές της με δώρο 2GB*για τους επόμενους 2 μήνες και μοναδικές προσφορές σε 4Gσυσκευές.

Για να δοκιμάσουν τις άπειρες δυνατότητες τους δικτύου,οι κάτοικοι των Τρικάλων μπορούν να αποκτήσουν επιλεγμένα 4Gsmartphonesκαι tabletsαπό το κατάστημα WINDστην πόλη (Ασκληπιού 20) σε τιμές που ξεκινούν από 69€.  Ενδεικτικά:

  • MLS trend 4G DSστα69€ (από109,90€)
  • XiaomiRedmi 4X DSστα129,00€ (από 179,00€)
  • Samsung Galaxy A3 (2017) στα 199€(από299,00€)
  • Huawei MediaPad T3 10 στα 149€.

Επίσης όλοι οι συνδρομητές WIND,συμβολαίου ή καρτοκινητής, θα λάβουν δώρο 1GBγια κάθε έναν από τους επόμενους δύο μήνες για ατέλειωτο σερφάρισμα. Επιπλέον όσοι αναβαθμίσουν το καρτοκινητό τους σε ΚαρτοσύνδεσηPlusθα  αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το 4G smartphoneSamsung J3 DS (2016).

Ενισχυμένη κάλυψη & υψηλές επιδόσεις

Με ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα της χώρας που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, η WIND εκσυγχρονίζειτις υποδομές της και αναβαθμίζει συνεχώς το Δίκτυο της με νέες τεχνολογίες αιχμής, ώστε να διασφαλίζει απρόσκοπτη επικοινωνίακαι προσφέρειμοναδική εμπειρία στους συνδρομητές της ακόμα κα σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιόδους. Με τον το 4Gδίκτυο της οι συνδρομητές WINDαπολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Η εμπειρία χρήσης δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σεvideoυψηλής ευκρίνειας (HD)  μέσωΥouΤubeστο smartphone/tablet, ατελείωτο Onlinegaming, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείωνστα mails, ταχύτατο uploading&sharing στα SocialMedia,απελευθερώνει την επικοινωνίαστο Skype και το “Cloud” ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη.