48χρονος κατηγορείται ότι έσπασε στο ξύλο την 70χρονη μητέρα του

Ένας 48χρονος στον Αλμυρό, που δεν έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα αλκοολισμού, χτύπησε ανελέητα την μητέρα του και την έστειλε στο Νοσοκομείο.
Με μώλωπες σε όλο της το σώμα η 70χρονη γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον Εισαγγελέα και μίλησε για την σκληρή ζωή που περνά δίπλα στο παιδί της με το οποίο μένουν στο ίδιο σπίτι.
Η επίθεση έγινε το Σάββατο για λόγους που κανείς από τους δύο δεν εξήγησε, ίσως γιατί δεν υπήρχε στην πραγματικότητα κανένας ουσιαστικός λόγος.
Μετά από κατανάλωση αλκοόλ, ο 48χρονος επιτέθηκε στην μητέρα του την έριξε στο πάτωμα και άρχισε να την κλωτσά και να την χτυπά με τα χέρια του αλύπητα, για ώρα. Η γυναίκα μόλις μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της κάλεσε την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Όλο της το σώμα ήταν μελανιασμένο από το ξύλο. Ελάχιστα ψέλλισε στον Εισαγγελέα και το μόνο που μπόρεσε να πει ηταν ότι έχει πέσει ξανά θύμα βίας.
Οι γείτονες στον Αλμυρό γνωρίζουν τα προβλήματα της γυναίκας και κάνουν λόγο για μια προβληματική συμβίωση με την 70χρονη να υπομένει με παθητικότητα τον πόνο και τις προσβολές.
Ο κατηγορούμενος γιός της αρνήθηκε ότι την χτύπησε. Είπε πως η μητέρα του έχει μια σπάνια δερματική ασθένεια και το κορμί της παρουσιάζει μωλωπισμούς δικαιολογώντας το γεγονός ότι δεν έφερε σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπο  … Το μόνο που παραδέχτηκε ηταν το πρόβλημα με το αλκοόλ.
Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και ζήτησε προθεσμία για την Μ. Τετάρτη, ενώ η πρότασή του να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το δικαστήριο απορρίφθηκε και αποφασίστηκε η κράτησή του.

gegonota.gr