Επιτυχία σημείωσε η κοπή πίτας και ο ετήσιος χορός του ΣΙΣΕΑΜΗ Τρικάλων

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Συνεργειών Επισκευών Αυτοκινήτων Μηχανημάτων & Ηλεκτροτεχνιτών (Σ.Ι.Σ.Ε.Α.Μ.Η.) νομού Τρικάλων, πραγματοποίησε στο κοσμικό κέντρο «Λείριο» τον 41ο Ετήσιο Χορό του με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας Κος Σκρέκας Κωνσταντίνος, Ο βουλευτής νομού Τρικάλων Κος Λιούτας Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Κος Παπαστεργίου Δημήτριος, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Μπάρδας Κωνσταντίνος, ο Προέδρος του επιμελητήριου Τρικάλων Κος Γιαγιάκος Βασίλειος, ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ε.Β.Ε. Τρικάλων Κος Αγγελάκης Ευάγγελος, ο Προέδρος της κλαδικής Ομοσπονδίας Ε.Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ Νικολόπουλος Αθανάσιος, καθώς και μέλη των διοικήσεων άλλων πρωτοβάθμιων αδελφών σωματείων από άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Επίσης τιμήθηκαν τα παιδιά των μελών του Συνδέσμου που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασαν στην ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Στην συνέχεια ακολούθησε χορός με άφθονο κέφι και οι καλεσμένοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τα δώρα της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας κέρδισαν τα μέλη του Συνδέσμου Κουβεντάρας Ευάγγελος και Γατσάς Ιωάννης.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστούν τους συναδέλφους και φίλους του Συνδέσμου, για την συγκινητική προσέλευση τους και εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά γεμάτη ευτυχία και χαρά! Θερμές ευχαριστίες επίσης στους χορηγούς οι οποίοι διαχρονικά βρίσκονται στο πλευρό του Συνδέσμου και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα!