Την ονομαστική της γιορτή είχε σήμερα η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα και το γραφείο της, όπου δεχόταν τις ευχές, γέμισε με κόσμο, θεσμικούς και απλούς πολίτες, που της εξέφρασαν τις θερμές ευχές και την αγάπη τους με λόγια, με χειρονομίες, με δώρα, με λουλούδια, με ότι μπορούσε και ήθελε ο καθένας.
Η Κατερίνα Παπακώστα συγκινημένη από τις εκδηλώσεις αγάπης των φίλων, συνεργατών και απλών ανθρώπων που έσπευσαν να της ευχηθούν γρήγορα να γίνει και Υπουργός, ευχαριστούσε όλους χαμογελαστή και ευδιάθετη και με διάθεση για ακόμη μεγαλύτερους αγώνες για το καλό του τόπου.
Από τους πρώτους που έσπευσαν να της ευχηθούν τηλεφωνικά ήταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος την περιβάλλει με ιδιαίτερη αγάπη και εμπιστοσύνη. Αίσθηση προκάλεσε το δώρο που έκανε στη Βουλευτή ο λαχειοπώλης Κώστας Θανασάκης, ο οποίος της έδωσε το μετάλλιο που κέρδισε στον φετινό μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας, με σκοπό να φτάσει γρήγορα στα χέρια του Πρωθυπουργού.
Τις θερμές ευχές και από εμάς στη Κατερίνα Παπακώστα για την ονομαστική της γιορτή!




