Την εκ νέου κάθοδο του στο Δήμο Τρικκαίων προετοιμάζει ο Στέλιος Μπετσιμέας

Μετά το τέλος του καλοκαιριού, μπαίνουμε ουσιαστικά στην τελική ευθεία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο του 2023.

Αυτό το διάστημα επιλέγει, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο όραμα για τα Τρίκαλα» Στέλιος Μπετσιμέας, για να βγει και πάλι μπροστά, διεκδικώντας εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Τρικκαίων.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει στην ιστοσελίδα μας, η απόφαση του να διεκδικήσει τον Δήμο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη και δεδομένη. Ήδη αμέσως μετά το καλοκαίρι θα αρχίσει περιοδείες και πιθανότατα να ανακοινώσει και κάποια ονόματα που τον στηρίζουν σ΄αυτή την προσπάθεια. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπετσιμέα, η προεκλογική του τακτική θα επικεντρωθεί σε θέματα καθημερινότητας, στα οποία η δημοτική αρχή του Δημήτρη Παπαστεργίου δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις όλα αυτά τα χρόνια (κακή κατάσταση των δρόμων, τα άκοπα χόρτα σε κοινόχρηστους χώρους και οικόπεδα, το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων της καθαριότητας κ.α.), στα οποία μελλοντικά θα παρουσιάσει τις δικές του θέσεις και προτάσεις. Αναμένουμε!