Με 42 αθλητές οι «ΕΥΑΘΛΟΙ» στην Αθήνα

Σε αγωνιστικό κλίμα κλίνει η σεζόν για τον πρωτοποριακό Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι! 40 και πλέον αθλητές είναι πανέτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εκπροσωπήσουν ολόκληρη τη Θεσσαλία στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου TAE KWOΝ DO.

Συγκεκριμένα θα διαγωνιστούν 1 ομάδα cheerleading free style pom των 16 αθλητών,       1 ομάδα cheer hip hop των 16 αθλητών επίσης καθώς και 5 ντουέτα αθλητών. Αξιοσημείωτο για τα δεδομένα των Τρικάλων είναι ότι μια τόσο μεγάλη αποστολή συμμετέχει σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Ευχαριστούμε πολύ τη Γιούλια Πεταράκη και την Έλενα Μυλωνά που προπόνησαν την ομάδα cheerleading free style pom καθώς επίσης και τη δασκάλα της Ακαδημίας Χορού Τρικάλων TDA Μάγδα Μπέττα που προπόνησε την ομάδα cheer hip hop του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί πως η ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι είναι ιδρυτικό  μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία cheerleading.

Στο  2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading. Αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα που τηρούν τις προδιαγραφές του αθλήματος, θα συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας. Στη πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα στη κατηγορία των ζευγαριών θα απονεμηθεί το εισιτήριο της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 που θα διεξαχθεί αυτόν τον χειμώνα, πιθανόν στην Ελλάδα, μία ακόμη διεθνή διοργάνωση που διεκδικεί η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading.