Σωτήρης Μπλέτσας: Η καρδιά χτυπά…Παπανδρεϊκά!

Πάει καιρός από τον περασμένο Δεκέμβριο, που το ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε σε εσωκομματικές κάλπες για την ανάδειξη του νέου του αρχηγού. Το αποτέλεσμα γνωστό, που άλλους τους δικαίωσε για την στήριξη που έδωσαν και κάποιους άλλους όχι.

Ο Σωτήρης Μπλέτσας, από τα σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα και υποψήφιος Βουλευτής του νομού το 2019, στήριξε ως γνωστό για την ηγεσία τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι βέβαιο που δεν στάθηκε δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Έκτοτε ο Μπλέτσας, ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης της παράταξης, στοιχήθηκε πίσω από το νέο αρχηγό Νίκο Ανδρουλάκη, ως όφειλε να κάνει. Παραμένει πάντα στην πρώτη γραμμή, παλεύει για το κόμμα και απώτερος στόχος του είναι να είναι και πάλι υποψήφιος Βουλευτής στις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και αν γίνουν.

Βέβαια σέβεται και στηρίζει τον Ανδρουλάκη, αλλά η καρδιά του είναι…δοσμένη στον Γιώργο Παπανδρέου. Μια ζωή Παπανδρεϊκός, πρώτα με τον Ανδρέα και κατόπιν με τον Γιώργο, είναι λίγο δύσκολο να αλλάξει τώρα πίσω πίσω….

Και αφού βρήκε τον Γιώργο στο συνέδριο, μια φωτογραφία μαζί του ήταν ότι λιγότερο θα μπορούσε να ζητήσει. Από την ολιγόλεπτη κουβέντα τους στους διαδρόμους του συνεδρίου, σίγουρα αποκόμισε πολλά ο Μπλέτσας, που έρχεται να τα κάνει πράξη το επόμενο διάστημα στα Τρίκαλα…