Λώρεν Κασσοπούλου: Ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος με το όνομα ΠΑΣΟΚ

Για την επικείμενη Νομαρχιακή Συνέλευση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα, αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο εντός του κόμματος της όσο και γενικότερα, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Παδιός στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων Λώρεν Κασσοπούλου.

Αναφορικά με το νέο όνομα του ΚΙΝΑΛ που θα αποφασιστεί στο συνέδριο της 8ηςΜαΐου, η Γραμματέας τόνισε πως όπως όλα δείχνουν και κατόπιν επιθυμίας και του ίδιου του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, θα προκριθεί και πάλι το όνομα ΠΑΣΟΚ, με σύμβολο τον ήλιο. «Οι ψηφοφόροι μας άλλωστε, όπως και όλος ο κόσμος είναι συναισθηματικά δεμένος και ταυτισμένος με αυτό το όνομα, που έχει πίσω του μια ιστορία δεκαετιών και μια μεγάλη προσφορά στο τόπο, μέσα από την αναμόρφωση της ελληνικής κοινωνίας σε πολλά επίπεδα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η κ. Κασσοπούλου αναφέρθηκε και στις εκλογές, τόσο τις βουλευτικές όσο και τις αυτοδιοικητικές, τονίζοντας «όσον αφορά το τοπικό ψηφοδέλτιο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετά στελέχη να συμμετάσχουν, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν ανοίξει επίσημα οι σχετικές διαδικασίες. Θα είναι, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα, ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο, ένα ψηφοδέλτιο νίκης, πλήρως εναρμονισμένο με τις ανάγκες της κοινωνίας και τις αξιώσεις για άνοδο των ποσοστών που υπάρχουν μέσα στο κόμμα. Για τις εκλογές στην αυτοδιοίκηση, θα προχωρήσουμε στην δημιουργία ενός δημοτικού παρατηρητηρίου, όπου θα αξιολογηθούν όλα τα πρόσωπα, έτσι ώστε να καταλήξουμε στις καλύτερες υποψηφιότητες. Για τον Δήμο Τρικκαίων υπάρχουν στελέχη που ενδιαφέρονται να τεθούν επικεφαλής και να ηγηθούν ενός αξιόμαχου ψηφοδελτίου, όπως υπάρχει θέση μέσα σ΄αυτό και για τον Κώστα Κρεμμύδα, αν ο ίδιος το θελήσει».