Υψηλά τα ποσοστά κρατήσεων στο νομό Τρικάλων το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Άκρως θετικό προβλέπεται να είναι το πρώτο για το 2022 τουριστικό crashtest για το νομό Τρικάλων, με αφορμή το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, στο οποίο θα είναι σύμμαχος και ο καλός καιρός.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και Τουριστικών Καταλυμάτων Π.Ε Τρικάλων και μέλος του Σύνδεσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος Σωτήρη Φαμίση που μίλησε στο trikalaIN.gr, ελάχιστα είναι μέχρι τώρα τα διαθέσιμα καταλύματα στο νομό Τρικάλων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου.
Μέχρι και το βράδυ της Τρίτης, οι online πλατφόρμες κρατήσεων στα ξενοδοχεία του νομού, έδιναν αρκετά υψηλά ποσοστά κρατήσεων τουριστών που επέλεξαν να περάσουν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στο νομό μας.

Για την πόλη των Τρικάλων τα ποσοστά κρατήσεων αγγίζουν το 100%, για την περιοχή της Καλαμπάκας και των Μετεώρων το 90%-95% και για τα καταλύματα της Ελάτης και του Περτουλίου οι κρατήσεις φτάνουν στο 90%. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ανεβούν και άλλο αυτά τα νούμερα, καθώς φαίνεται διάχυτη η διάθεση του κόσμου να ταξιδέψει και πάλι παρά την ακρίβεια που υπάρχει, μετά από ένα μακρύ διάστημα «συγκράτησης» των τουριστικών αφίξεων, λόγω του κορονοϊού.