4000 χειρουργικές μάσκες προσέφερε στο Γ.Ν. Τρικάλων ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κρανιάς

Σε μια γενναία προσωπική πράξη ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Α’ τομέα του Δήμου Τρικκαίων Βασίλης Κρανιάς, ο οποίος σήμερα το πρωί επισκεπτόμενες τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Κων/νο Γρηγορίου, προσέφερε 4000 χειρουργικές μάσκες, δωρεά δική του και της οικογένειας του.

Όπως ο ίδιος σημείωσε «Πιστεύοντας βαθιά ότι η ενασχόληση με τα κοινά σημαίνει πρώτα απ’ όλα προσφορά, αποφάσισα σήμερα ως αυτοδιοικητικός αλλά και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος να προχωρήσω στη δωρεά 4000 απλών χειρουργικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων προκειμένου να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι στη μάχη κατά της πανδημίας.
Είναι μια αυθόρμητη πράξη η οποία με γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.
Ευχαριστώ τον Διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κώστα Γρηγορίου για την άμεση ανταπόκριση αλλά και για τα καλά του λόγια.
Εύχομαι καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μιας και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Ελπίζω και εμείς οι πολίτες να αντιληφθούμε την ατομική και κοινωνική μας ευθύνη προκειμένου να κάνουμε το έργο τους όσο γίνεται ευκολότερο».

Τέτοιες πράξεις ασφαλώς θα πρέπει να προβάλλονται και να επιβραβεύονται και δική μας ευχή είναι αυτή η πράξη του Βασίλη Κρανιά, που αξίζει επαίνου, να βρει και άλλους μιμητές στον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο του τόπου.