35.000 επισκέπτες στο 1ο Street Food Festival- άριστες οι εντυπώσεις!!!

Διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το 4ήμερο 17-20 Μαΐου στο πάρκο Ματσόπουλου

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο  Street Food Festival, μια διοργάνωση γιορτής των γεύσεων και της γαστρονομίαςμε ελληνικά προϊόντα, πρωτότυπες συνταγές και γνωριμία με νέες κουζίνες, που πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 17 έως και την Κυριακή 20 Μαΐου, στο πάρκο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Η μεγάλη γαστριμαργική γιορτή, που καθημερινά περιλάμβανε πολλές μουσικές εκπλήξεις μεDj’s& συγκροτήματα, διοργανώθηκε από την etrikala και τον Δήμο Τρικκαίων και είχαν την ευκαιρία να την επισκεφθούν πολλοί άνθρωποι από τα Τρίκαλα αλλά και περιοχές όλης της Θεσσαλίας, που ήρθαν με Ι.Χ. με οργανωμένες εκδρομές, γευόμενοι τις πρωτότυπες γεύσεις ελληνικής και ξένης κουζίνας, που ετοίμαζαν με μεράκι οι επιχειρήσεις εστίασης που έλαβαν μέρος στον διοργάνωση.

Σύμφωνα μάλιστα με τις επίσημες εκτιμήσεις των διοργανωτών, οι επισκέπτες στο 1ο Street Food Festival έφτασαν μέσα σε 4 μόλις ημέρες τις 35.000 περίπου, που αποτελεί βέβαια μια ακόμη προστιθέμενη αξία για την πόλη και ένα ακόμη κίνητρο, ώστε αυτή η διοργάνωση να επαναληφθεί και στο μέλλον και να γίνει ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη.