30ή εικαστική έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων

1395230072168

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων αναγγέλλει την ετήσια, μεγάλη 30ή εικαστική έκθεση των μελών του, στο «Κουρσούμ Τζαμί» για το διάστημα από 11-22 Ιουνίου 2014. Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Διεύθυνσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων είναι από τους παλιότερους συλλόγους και η τριαντάχρονη ιστορία του, η συμμετοχή στα εικαστικά δρώμενα της πόλης μας και οι δραστηριότητες εθελοντικής προσφοράς ( Παιδιατρική Κλινική, Χαμόγελο του Παιδιού), τον έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των φιλότεχνων Τρικαλινών ως φορέα πολιτισμού και οι εκθέσεις του προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μέλη του Συλλόγου είναι κατά κύριο λόγο ζωγράφοι (ερασιτέχνες, αυτοδίδακτοι, αλλά επαγγελματίες, απόφοιτοι των σχετικών σχολών), γλύπτες, ξυλογλύπτες και άλλοι εικαστικοί που με αγάπη και φαντασία χρησιμοποιούν το ξύλο, το μέταλλο, το γυαλί και άλλα υλικά (πολύτιμα ή «ευτελή») και δημιουργούν έργα μοναδικά.

Η έκθεση συστεγάζεται και φέτος, όπως πέρυσι, με την μόνιμη έκθεση κεραμικής και αρχαιολογικών ευρημάτων της 19ης Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που λειτουργεί στο Τζαμί.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 στις 8.30 μμ.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10πμ-2μ και 6μμ-10μμ

.