Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Έτσι απλά…

Όταν πριν καιρό φάνηκαν οι “προτεραιότητες” στο ΓΝΤ.

Όταν έκλεινε η οδοντιατρική μονάδα ΑΜΕΑ. Όταν ενώ για κάποιους υπάρχουν ποινές.. τους αναβαθμίζουν… Όταν κάποιοι κατέβαζαν το πανό της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ αυθαίρετα κάνοντας χρήση της εξουσίας που είχαν … Όταν έρχονταν ο κορωνοϊος και κάποιοι ασχολούνταν με την εγκαθίδρυση του κομματικού τους κράτους… αλλάζοντας τα φώτα στο προσωπικό με σωρηδόν μετακινήσεις.

Όταν το τμήμα διαλογής υπολειτουργεί και αναγκάζονται οι φυλακές να βάζουν οξύμετρο…. Κάποιοι άλλοι, που θα έπρεπε να αντιδράσουν… παίζουνε τις κουμπάρες. Σήμερα ξαφνικά και δήθεν… ξύπνησαν μετά και τις πρόσφατες αντιδράσεις μας για να δείξουν ότι υπάρχουν…. Εμφανίστηκαν για να μιλήσουν για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας. Αυτοί που σίγησαν όταν έγιναν αθρόες μετακινήσεις χωρίς σχέδιο και πλάνο και μοναδικό κριτήριο το βόλεμα  ημετέρων.

Όταν μέρα με τη μέρα υποβαθμίζονται μικρά και φαινομενικά λιγότερο σημαντικά ασανσέρ, πόρτες. πόμολα κλπ. Όταν λήγουν οι συμβάσεις των επικουρικών και δεν υπάρχει αντίδραση… Όλοι αυτοί ακριβώς γιατί στο παρασκήνιο συναινούσαν …για να μην τα χαλάσουν … Πρόσωπα και ομάδες, έρχονται τώρα στο προσκήνιο να σηκώσουν φλάμπουρα, να το παίξουν επαναστάτες, να το παίξουν φιλεργατικοί δήθεν και υπερασπιστές της δημόσιας υγείας και περίθαλψης…. Αλλού παιδιά…αλλού … Εμείς σας ξέρουμε… Ξέρουμε και το προσκήνιο, ξέρουμε και το παρασκήνιο, ξέρουμε και το μπροστά στο πανί ξέρουμε και το πίσω…. Κι όποιος καταλαβαίνει καταλαβαίνει…. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη δημόσια υγεία και την καθολική υγειονομική κάλυψη όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων…. Η ουσία είναι να αναδεικνύουμε τα προβλήματα …και όχι να τα “βάζουμε”… με όσους το κάνουν!

 

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων-ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων