Οργανισμός διαχείρισης υδάτων Θεσσαλίας. 300.000€ ετησίως μόνο το κόστος των μελών διοίκησης.
Μπορεί ο οργανισμός διαχείρισης υδάτων Θεσσαλίας, να μην έχει ακόμη στελέχωση και να ψάχνει τον βηματισμό του, όμως οι προκλητικές αμοιβές των γαλάζιων golden boys and girls καλά κρατούν.
Διαβάστε μηνιαίες αποδοχές: Προέδρος του Δ.Σ.(5.055,93 ευρώ), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. (4.213,28 ευρώ), Διευθύνων Σύμβουλος (5.121 ευρώ) και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (4.864,95 ευρώ).
Σαν να μην φτάνουν αυτά έχουμε και εννιά επιπλέον μέλη του ΔΣ που αμοίβονται με 250€ ανά συνεδρίαση και μέχρι 30 τον χρόνο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξαντλούνται.
Κάνοντας τις πράξεις βγαίνει ένα ποσό 300.000€ ετησίως.
Αλλά είπαμε, για τα “γαλάζια παιδιά” χρήμα υπάρχει άφθονο. Δεν πρέπει κάπου να ξοδευτούν τα υπερέσοδα;
Επειδή όλοι γνωριζόμαστε βλέποντας τα επιλεγέντα πρόσωπα, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να υμνείς καθημερινά τους κυβερνητικούς παράγοντες που κάνουν κουμάντο.
Ποιο είπαμε ότι ήταν το μήνυμα των Τεμπών; Αξιοκρατία. Ακριβώς το αντίθετο.
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε ούτε θεομηνίες ούτε ξηρασίες, αλλιώς ούτε ψύλλος στον κόρφο μας.
Φώτης Αλεξάκος