Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και ο διεθνής οργανισμός International Action Art, υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων, διοργανώνουν το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Μετεώρων, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας.
Η μεγάλη αυτή μουσική συνάντηση φέρνει κοντά χορωδίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προβάλλοντας τη δύναμη της μουσικής ως μέσο πολιτιστικής ανταλλαγής και συνεργασίας. Το φεστιβάλ αποτελεί έναν θεσμό που τιμά τη χορωδιακή δημιουργία, την ερασιτεχνική τέχνη και την πολιτιστική προσφορά των τοπικών κοινωνιών.
Συμμετέχουν:
-Χορωδία Καλαμπάκας «ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»
-Σύμπραξη Χορωδιών Κύμης–Αλιβερίου
-Μικτή Χορωδία ΚΑΠΗ Κρυονερίου
-Χορωδία «MusicArte» Ελασσόνας
-Χορωδία Π.Σ. Σπετσών
-Π.Σ. Χορωδία Αυλωναρίου
-Λύκειο Ελληνίδων Ιωαννίνων
Η εκδήλωση τελεί υπό την Καλλιτεχνική Διεύθυνση της μαέστρου Εύας Βασιλοπούλου, Διευθύντριας Μουσικής του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Με την υποστήριξη του HOTEL KOSTAS FAMISSIS. Το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Μετεώρων υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και πολιτισμό.
