28 χρόνια λειτουργίας γιορτάζει το restaurant «Δελφοί» του Τρικαλινού Θ. Νταλούκα στη Γερμανία

 

1992-2020. 28 συναπτά χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει φέτος το restaurant «Δελφοί» στην πόλη Γκούνζμπουργκ της Γερμανίας, ιδιοκτησίας του Τρικαλινού επιχειρηματία Θανάση Νταλούκα, με καταγωγή από το Δροσερό Τρικάλων.

Μετά απ’ όλα όσα συνέβησαν με τον κορονοϊό, το εστιατόριο «Δελφοί» θα γιορτάσει τα 28α γενέθλια του, φυσικά με όλους τους ασφαλείς όρους υγιεινής και χωρίς να χορέψουμε όλοι μαζί το κλασσικό συρτάκι του «Ζορμπά». Όμως αυτό θα το ακούσουμε όπως και άλλα πολλά από την έμπειρη ορχήστρα «Ωμέγα» του Τάκη Καλογερόπουλου.

Φυσικά δεν θα γίνει η επίδειξη γευσιγνωσίας κρασιού όπως γινόταν συνήθως, τα κρασιά όμως ου Τρικαλινού Μάκη Τσιλιλή θα έχουν την τιμητική τους. Δυστυχώς φέτος λόγω των γνωστών συνθηκών, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος στα 100 άτομα. Αυτός ο εορτασμός, ίσως να είναι και ο τελευταίος για το εστιατόριο «Δελφοί», αφού ο ιδιοκτήτης του Τρικαλινός επιχειρηματίας Θανάσης Νταλούκας, μάλλον σκέφτεται τον επαναπατρισμό του στο τέλος του χρόνου στο χωριό του, το Δροσερό Τρικάλων.

Και βέβαια με την ευκαιρία ο Θανάσης Νταλούκας ευχαριστεί θερμά φίλους και πελάτες για την αμέριστη εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια , καθώς επίσης και την οικογένεια του και τους πολύτιμους συνεργάτες του!