26 προσλήψεις στο Δήμο Φαρκαδόνας

 

 

 

kathariotita_farkadona

 

 

 

 

 

Την πρόσληψη 26 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ενέκριναν με Κοινή Υπουργικής Απόφαση (αρ. πρωτ 45983/7-12-12) οι υπουργοί Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Οικονομικών για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για αίτημα που είχε υποβληθεί πριν από έξι σχεδόν μήνες, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας σε συνεδρίασή του.

Οι εργαζόμενοι αυτοί θα απασχοληθούν σε ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου και οι ειδικότητες που εγκρίθηκαν, είναι:

15 εργάτες καθαριότητας (συνοδοί απορριμματοφόρων) ΥΕ

3 Ηλεκτρολόγοι συντηρητές ΔΕ

8 οδηγοί απορριμματοφόρων ΔΕ

Οι εργαζόμενοι θα εργαστούν για διάστημα 8 μηνών.

Η σχετική διαδικασία πρόσληψης, όμως, δεν θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς απαιτείται η εκ νέου συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την επικαιροποίηση της παλιότερης απόφασής του. Αυτή η συνεδρίαση αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια θα χρειαστεί η δημοσιοποίηση της προκήρυξης, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές του επόμενου έτους. Οποιαδήποτε πληροφορία για τις προσλήψεις αυτές θα δίνεται όταν ολοκληρώνεται κάθε στάδιο της διαδικασίας. Για τον λόγο αυτό, είναι άσκοπη η ενόχληση των υπαλλήλων για τον χρόνο δημοσιοποίησης της προκήρυξης.

Πλέον, με αυτές τις προσλήψεις, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες προσλήψεις εργαζομένων με συμβάσεις 2 μηνών στον τομέα της καθαριότητας, ο Δήμος Φαρκαδόνας καλύπτει εκ νέου τις ανάγκες του στον πολύ κρίσιμο αυτόν τομέα, σε ικανοποιητικό βαθμό.

 

 

.