1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

syndesmos_4_thumb_medium500_0

 

 

Την  Κυριακή 4 Μαρτίου 2012, και από ώρα 09:00 έως 21:00 διεξήχθη στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο “President” το 1ο Τακτικό Συνέδριο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, σύμφωνα με την από 04 Φεβρουαρίου 2012 απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής.
Στο συνέδριο συμμετείχαν μέλη και φίλοι του κόμματος και παρά την «απομόνωση» η οποία μας επιβάλλεται από τα Μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης (εξαιρούνται τα Τοπικά – Περιφερειακά  Μέσα τα οποία μας αγκαλιάζουν και μας προβάλλουν), η προσέλευση ήταν μαζική και εντυπωσιακή.
Μέλη και Φίλοι του Συνδέσμου κατέκλυσαν τους χώρους του Συνεδρίου, από όλη την Ελλάδα, νησιωτική και ηπειρωτική και μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα ευπρέπειας και ήθους τοποθετήθηκαν, συζήτησαν και ενέκριναν, σε πολύωρη ανοιχτή διαδικασία, τις θέσεις που αφορούν στην Ιδεολογία του Συνδέσμου καθώς και στις τροποποιήσεις του Καταστατικού του Συνδέσμου.
Στη συνέχεια, με μυστική ψηφοφορία, εξελέγη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και τα 11 μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής , σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες.
Η διεξαγωγή του Τακτικού Συνεδρίου του Συνδέσμου υπήρξε ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των Πολιτικών του επιδιώξεων. Απέδειξε ότι ο Σύνδεσμος είναι ένα Πολιτικό Κόμμα που σέβεται και τηρεί αυστηρά Δημοκρατικές Διαδικασίες. Επιβεβαίωσε ότι, με την ενωτική διάθεση όλων των μελών που επικράτησε στις αίθουσες σε όλη την διάρκεια του Συνεδρίου, η Ενότητα δεν είναι μόνον το όνομα αλλά και το κυριότερο ψυχολογικό στοιχείο του Κόμματος αυτού.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας από σήμερα πλέον με τα χαρακτηριστικά του Νέου, Δυνατού και Λαϊκού Κόμματος στην Πατρίδα μας θα διεκδικήσει με εντιμότητα την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού.

Πρόεδρος εξελέγη ο ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μέλη του Ανώτατου Πολιτικού Συμβουλίου ,σύμφωνα με τις ψήφους που έλαβαν ,εξελέγησαν οι :

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ ΝΙΚΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΤΣΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΠΑΝΤΙΔΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΑΦΛΩΡΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΜΙΓΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αναπληρωματικοί εξελέγησαν οι :
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ