1994: Ο Κώστας Παπαστεργίου για 4η τετραετία στο τιμόνι του Δήμου Τρικκαίων

Οι δημοτικές εκλογές του 1994 έχουν τελειώσει με τον Κώστα Παπαστεργίου να κερδίζει για τέταρτη τετραετία τον Δήμο Τρικκαίων, αυτή την φορά με βασικό του αντίπαλο τον Γιώργο Σπαθή.

Στη φωτογραφία εκείνης της περιόδου, που προέρχεται από το αρχείο του Μπάμπη Δεληλίγκα, εικονίζονται στα δημοτικά έδρανα όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον Δήμαρχο Κώστα Παπαστεργίου και τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου Γιώργο Σπαθή, να κάθονται μπροστά και δίπλα δίπλα.

Εικονίζονται ακόμη από αριστερά οι Σωτήρης Δερπανόπουλος, Μπάμπης Δεληλίγκας, Λάκης Ζολώτας, Ηλίας Ευαγγέλου, Μάχη Βασιλειάδου-Παλάτου, Νίκος Κούτσιας και πίσω Γιώργος Μπαλοδήμος, Κώστας Κατσίκης, Μαρία Μουλιώτα, Άγγελος Αγγελής, Λάμπρος Καφφές, Βασίλης Μουργελάς, Δημήτρης Δημάκης, Μιχάλης Ταμήλος, Βασίλης Νάκης, Αντώνης Μούρκας, Θανάσης Βαβύλης, Στέφανος Σακκάς, Στέφανος Παιδής κ.α.

Από το σχετικά πρόσφατο παρελθόν όπου άλλα πρόσωπα πρωταγωνιστούσαν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκείνο που δεν άλλαξε βέβαια είναι το όνομα του Δημάρχου, Παπαστεργίου ήταν τότε, Παπαστεργίου είναι τώρα!