1277 δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο

1300

Με το κλείσιμο των εγγραφών μία εβδομάδα πριν την διεξαγωγή του μεγάλου αγώνα οι συμμετοχές ξεπέρασαν και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες των διοργανωτών καθώς οι εγγραφές έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ Συμμετοχών.

Αν και η οργανωτική επιτροπή είχε θεσπίσει όριο στον Ημιμαραθώνιο τις 1200 συμμετοχές, αφού εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη ασφάλεια των δρομέων, κατάφερε να ικανοποιήσει όλους τους δρομείς που θέλησαν να συμμετάσχουν σ΄ αυτήν την γιορτή του μαζικού αθλητισμού!

1277 δρομείς δήλωσαν συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο και 388 στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων!!

Μαζί με τις 500 συμμετοχές στον αγώνα 1000 χιλίων μέτρων για παιδιά, οι συνολικοί δρομείς που αναμένεται να τερματίσουν το πρωί της Κυριακής στην πόλη των Τρικάλων θα ξεπεράσουν τις 2000.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και κατατάσσουν τον «Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος» στο μεγαλύτερο αγώνα μαζικού αθλητισμού της Ελλάδας εκτός των δύο μεγάλων αστικών κέντρων. Ευχαριστούμε όλους τους δρομείς που μας θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.

Από την σειρά μας εμείς, η οργανωτική επιτροπή, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και φυσικά οι εθελοντές μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προσφέρουμε μια διοργάνωση ανάλογη των προσδοκιών όλων.
Ραντεβού την Κυριακή το πρωί με φόντο τα Μετέωρα και την όμορφη Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων!