115 τρικαλινοί τρέχουν στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

2289975

Λίγες ώρες απέμειναν για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας , το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας.

Και πώς να μην είναι όταν συμμετέχουν συνολικά περισσότεροι από 30000 δρομείς (στον Μαραθώνιο Δρόμο και στους παράλληλους αγώνες των 5 ,10 χιλιομέτρων),εκατοντάδες εθελοντές και πολλές χιλιάδες φιλάθλων!

Νωρίς λοιπόν το πρωί της Κυριακής χιλιάδες δρομείς θα ξεκινήσουν από τον Μαραθώνα για να διανύσουν την απόσταση των 42.195 μέτρων στην μία και μοναδική Κλασσική Διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου . Δρομείς από όλα τα μέρη του κόσμου θα συμμετέχουν σ’ αυτήν την παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού.

Από αυτήν την γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Σύλλογός μας.Από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα,πιστός κάθε χρόνο στο ραντεβού του με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο,ο Σύλλογός μας συμμετέχει με πολυμελείς αποστολές.

Για την φετινή διοργάνωση περισσότεροι από 100 δρομείς (συνολικά 115) έχουν δηλώσει συμμετοχή και αναμένεται να τρέξουν στους 3 αγώνες .

Αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τον Σύλλογο μας και σίγουρα θα είναι και μία από τις πολυπληθέστερες αποστολές της χώρας μας. Ευχόμαστε στα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ,και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων «Καλή επιτυχία»!