100 Παιδιά φοιτούν στο Θεατρικό εργαστήρι του δήμου Πύλης

ergastiri

Ο Δήμος Πύλης σε συνεργασία με το σύλλογο γυναικών Παλαιομοναστήρου και την ηθοποιό Σία Φαράκη δημιούργησε θεατρικό εργαστήρι στο Δήμο Πύλης που αυτή τη στιγμή φοιτούν ήδη 100 παιδιά, αφού από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε από τους γονείς και τους  μαθητές  από τον Καλλικράτειο Δήμο Πύλης.

Έχουν δημιουργηθεί τμήματα μαθητών Δημοτικού στην Δ.Ε.Πύλης στην Πύλη, στην Δ.Ε.Γόμφων στην Λυγαριά και μέσα στο μήνα Νοέμβριο δημιουργείται τμήμα στη Δ.Ε.Πιαλείων στη Φήκη.

Στην Πύλη τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα, ώρα 5-7 μ.μ  για τις τάξεις Α΄, Β΄ ,Γ΄ Δημοτικού και κάθε Κυριακή, ώρα 6-8 μ.μ. για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού στο γυμναστήριο του Δημοτικού σχολείου Πύλης.

Στην Λυγαριά τα μαθήματα γίνονται κάθε Πέμπτη, ώρα 4.30-6.30 μ.μ  για τις τάξεις Α΄, Β΄ ,Γ΄ Δημοτικού και κάθε Κυριακή, ώρα 3.30-5.30 μ.μ. για τις τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού στο ισόγειο του πρώην Δημαρχείου Γόμφων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον  Δήμο Πύλης τηλ.2434350101, 2431074676 και στην ηθοποιό κ.Σία Φαράκη τηλ.6937090907.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ιωάννης Κουτσονάσιος δήλωσε: <<Σ τηρίξαμε από την πρώτη στιγμή το θεατρικό εργαστήρι  στο Δήμο μας  διότι το θέατρο είναι τέχνη και πολιτισμός ο οποίος εκφράζει τον βαθμό ανάπτυξης και εξέλιξης της κάθε κοινωνίας. Στις 30 Δεκεμβρίου, στο Μύλο των Ξωτικών, στα Τρίκαλα, θα δούμε 24 παιδιά του θεατρικού μας εργαστηρίου να παίζουν στην Χριστουγεννιάτικη παράσταση:  ΄΄ τα δέντρα γιορτάζουν όρθια΄΄. Είμαστε σίγουροι ότι η πολύ καλή δουλειά της κ.Φαράκη και τα παιδιά του Δήμου Πύλης  θα μας κάνουν περήφανους>>.