100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και στα Τρίκαλα από το COSMOTE Fiber

-Νέα εποχή με εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες για τα νοικοκυριά & τις επιχειρήσεις

-Από €28,90 τον μήνα με επιδότηση μέσω της δράσης Super fast Broad band

Σε 36 νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και τα Τρίκαλα, έφτασε η 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FibertotheHome) μέσω του COSMOTE Fiber[1], του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στην χώρα. Κάτοικοι κι επιχειρηματίεςσε περιοχέςτων Τρικάλωναπέκτησαν, για πρώτη φορά, μέσω COSMOTEFiber, πρόσβαση σε εγγυημένες ταχύτητες 100 και 200Mbpsμε δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps, για downloading σε δευτερόλεπτα, streaming HD video χωρίς διακοπές και ταυτόχρονη online σύνδεση όλων των smart συσκευών με μηδενική καθυστέρηση.

«Η επέκταση του δικτύου FibertotheHome στην ελληνική επικράτεια αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών.Όπου φθάνει η οπτική ίνα μέχρι την πρίζα, εγκαινιάζεται μία νέα ψηφιακή εποχή για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της περιοχής με απεριόριστες δυνατότητες συνδεσιμότητας και αξιοποίησης καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών.», δήλωσε σχετικά ο ChiefOfficer Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ, κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος.

Στο σύνολο της επικράτειας, τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσειςπουέχουν πλέον πρόσβαση στις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικήςίνας μέχρι το σπίτι, ξεπερνούν τις 250.000.Χάρη στη συνεχή επέκταση του δικτύου FTTH, o Όμιλος ΟΤΕ παραμένει πρώτος σε πληθυσμιακή κάλυψη, έχοντας εγκαταστήσει πάνω από το75% των συνολικών γραμμών FTTH.

100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι, από €28,90

Για τις περιοχές όπου έφθασε το FibertotheHome, ηCOSMOTEδιαθέτει τα προγράμματαCOSMOTE Double Play Fiberspeed 100 & 200Mbps από €28,90[2]το μήνα, παρέχονταςεγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps. Η τιμή διαμορφώνεται συνδυαστικά με την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 της δράσης SuperfastBroadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE DoublePlayFiberspeed με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €482. Για τη διαθεσιμότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση SuperfastBroadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το ειδικό site:www.sfbb.gr.

Για τις επιχειρήσειςαντίστοιχα,η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE BusinessDoublePlayFiberspeed Basic &FullPackαπό €39,902το μήνα, συνδυαστικά με την ειδική επιδότησηγια σύνδεση FTTH,μέσα από τη δράση SuperfastBroadband.

[1]Το δίκτυο οπτικών ινών COSMOTE Fiber είναι ιδιοκτησία της ΟΤΕ Α.Ε.

[2]Oιτιμέςαφορούνσταπρογράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed 100 XL (€28,90/μήνα) και COSMOTE Business Double Play Fiberspeed 100 Basic

(€39,90/μήνα) και διαμορφώνονται συνδυαστικά με την επιδότηση της δράσης SuperfastBroadband. Στην τιμή του προγράμματος COSMOTEDoublePlayFiberspeed 100 XL περιλαμβάνεται έκπτωση €1 λόγω ενεργοποίησης του e-λογαριασμού. Το κόστος σύνδεσης διαμορφώνεται στα €2 συνδυαστικά με την επιδότηση της δράσης SuperfastBroadband, χρεώνεται εφάπαξ και περιλαμβάνει τα τέλη ενεργοποίησης και εγκατάστασης Οπτικής Ίνας μέχρι το σπίτι (FTTH). Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και υπόκειται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας 5% του άρθρου 55 του Ν. 4389/2016. Το κόστος σύνδεσης δεν υπόκειται στο Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλεφωνίας.