10 χρόνια στην Π.Ε. Τρικάλων με νίκες, επιτυχίες και πλατιά αποδοχή για τον Χρήστο Μιχαλάκη

Ο Χρήστος Μιχαλάκης ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των πολιτικών, που έχει καταρρίψει τον μύθο πως για να είναι κάποιος μεγάλος, επιτυχημένος, λαοφιλής κλπ. θα πρέπει να έχει 4-5 πτυχία από τα κολλέγια του εξωτερικού, να έχει τελειώσει 3-4 πανεπιστήμια και πάει λέγοντας…Ο Χρήστος Μιχαλάκης μπορεί να μην διαθέτει τις μεγάλες σπουδές και τα τρελά πτυχία, έχοντας κατορθώσει όχι απλά να ξεχωρίσει σ΄αυτό που κάνει, αλλά να είναι κόλας πρώτος και με διαφορά.

Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά πως και πιο πριν βέβαια, αλλά 10 ολόκληρα χρόνια τώρα στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, τα οποία συμπλήρωσε πριν από λίγο καιρό, θεωρείται –και είναι- ο πιο αγαπητός και λαοφιλής πολιτικός στο νομό, απολαμβάνοντας την αποδοχή και τον σεβασμό όχι μόνο των πολιτικών του φίλων, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων.

Μέσα σ΄όλο αυτό το διάστημα, είναι αλήθεια ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κατάφερε πολλά, κατάφερε με τα έργα που εμπνεύστηκε και κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας να αναμορφώσει το νομό, οδηγώντας τον προς τον δρόμος της ανάπτυξης. Δρόμοι, πλατείες, οδικοί κόμβοι, αποκαταστάσεις μνημείων και εκκλησιών και πολλά άλλα είναι έργα στο νομό που φέρουν την υπογραφή και την σφραγίδα του Μιχαλάκη. Και βέβαια όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές στο νομό, ο Μιχαλάκης είναι πάντα εκεί μέρα νύχτα.

Πάντα απλός και προσιτός στον απλό άνθρωπο της Τρικαλινής υπαίθρου, ο Χρήστος Μιχαλάκης είναι από εκείνες τις περιπτώσεις στην πολιτική, που αποπνέουν παραδοχή και σεβασμό από φίλους και αντιπάλους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές έλαβε 33.000 σταυρούς, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν τον Μιχαλάκη να πρωταγωνιστεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο ίδιος, όταν εκείνος θα κρίνει αν πρέπει να αλλάξει ρότα στην πολιτική του διαδρομή.