1 εκ. επιβάτες και νέες επενδύσεις από το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων

astiko trikalon2

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι μετακινήθηκαν με τα λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που καταγράφηκαν για το έτος 2013.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται να επιβραβεύσουν τη προσπάθεια της διοίκησης, των μετόχων και των εργαζομένων του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων για παροχή συνεχώς καλύτερων και βελτιωμένων υπηρεσιών.
Σ’ αυτό το πλαίσιο ήδη το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων προχωρά σε συνεργασία με την e-trikala Α.Ε. προκειμένου μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να αρχίσει η εφαρμογή ενός νέου προγράμματος, το οποίο θα πληροφορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή τους επιβάτες, ακόμη και με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου, σε πόση ώρα θα εκτελείται το κάθε δρομολόγιο, από κάθε στάση.

Η εφαρμογή αυτού του προγράμματος έχει ως «πυλώνα» τον νέο τερματικό σταθμό του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, ενώ «έξυπνα μηχανήματα» τα οποία θα πληροφορούν τους επιβάτες για την κίνηση των λεωφορείων και τον ακριβή χρόνο άφιξης και αναχώρησης θα τοποθετηθούν σε όλη την έκταση του Δήμου Τρικκαίων, εντός και εκτός πόλης, από το Δενδροχώρι και το Διαλεκτό, μέχρι το Μεγαλοχώρι και τη Ράξα.

Η νέα αυτή επένδυση γίνεται καθαρά και μόνο για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών-δημοτών των Τρικάλων, οι οποίοι πλέον θα μπορούν να προγραμματίζουν με ακρίβεια τις δουλειές τους στη πόλη και εκτός αυτής.

Σημειώνεται ότι η νέα αυτή επένδυση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, έρχεται να προστεθεί στη σημαντική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ώστε να αποκτήσουν τα Τρίκαλα έναν τερματικό σταθμό, αντάξιο της πόλης και της ιστορίας της. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια, με πολλή δουλειά, η πρώτη νησίδα της 28ης Οκτωβρίου μεταμορφώθηκε σε σημείο αναφοράς για την πόλη, καθώς καλλωπίστηκε (σ.σ. πλέον φυλάσσεται και καθαρίζεται καθημερινά), τοποθετήθηκε νέο εκδοτήριο, καθιστικά για τους επιβάτες και φωτισμός, έπειτα από ειδική μελέτη, που αναδεικνύει το σημείο.
Κλείνοντας οφείλουμε να σταθούμε στη συνεχή προσπάθεια ανανέωσης του στόλου των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και την προμήθεια ειδικών mini bus τα οποία θα περάσουν πια τις αστικές συγκοινωνίες στα Τρίκαλα σε άλλο επίπεδο.

.