΄Έχει μυαλό ο Σακκάς! Να τον ακούτε… τρικαλινοί Νεοδημοκράτες

Τα αυτονόητα βγήκε και είπε ο Νίκος Σακκάς, ο οποίος κάθε φορά που επιχειρεί να  κάνει μια δημόσια παρέμβαση, μέσα από την παρουσία του σε κάποιο τοπικό ραδιόφωνο ή άλλο ΜΜΕ, θα βγάλει και είδηση, μέσα από τις αλήθειες που θα πει.

Είναι γεγονός πως ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων και ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του και ας μην γίνεται πάντα αρεστός, όπως κάποιοι άλλοι επιδιώκουν μετ΄επιτάσεως.

Και πριν από λίγο καιρό στην περίπτωση του Χρήστου Μιχαλάκη, είπε ο Σακκάς πως αν κατεβεί υποψήφιος Βουλευτής στις επόμενες εκλογές, τότε πολλοί συνυποψήφιοι του και όχι μόνο θα χάσουν τον ύπνο τους, αλλά και τώρα στην περίπτωση του Δήμου Μετεώρων με τις ενδεχόμενες υποψηφιότητες τουλάχιστον τεσσάρων προσώπων από τον χώρο της κυβερνώσας παράταξης, (Βλέπε Αβραμόπουλος, Μπουτίνας, Κωτούλας, Παπαμιχαήλ και Μπούρας), ο Σακκάς ούτε λίγο ούτε πολύ πως όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις, συνήθως ο Δήμος πηγαίνει αλλού. Κάλεσε δε τους κρατούντες του νομού να πάρουν την κατάσταση στα χέρια και να ομονοήσουν σε ένα πρόσωπο, ώστε να μην χαθεί ξανά για τη ΝΔ ο Δήμος Μετεώρων.

Το ξαναλέμε…Αυτά είναι τα πλέον αυτονόητα που τα αντιλαμβάνεται και η κουτσή Μαρία…Ο Σακκάς έχει το θάρρος και βγαίνει και τα λέει δημόσια, την ίδια ώρα που άλλοι Τρικαλινοί Νεοδημοκράτες περί άλλων τυρβάζουν και σφυρίζουν αδιάφορα…Για ακούστε λίγο τον γιατρό!