Ημέρα γιορτής για τους Τρικαλινούς υδραυλικούς η Ζωοδόχος Πηγή

Εορτή της Ζωοδόχου Πηγής σήμερα και ως είθισται την ημέρα αυτή γιορτάζει ο κλάδος των υδραυλικών. Όπως σε όλη την χώρα, έτσι και στην πόλη μας, έγιναν από τον Σύνδεσμο Υδραυλικών νομού Τρικάλων, εκδηλώσεις προς τιμή της μνήμης της προστάτιδας των υδραυλικών.

Στο ομώνυμο Ιερό ναό στα Σαράγια, το πρωί της Παρασκευής τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας, για όλα τα μέλη του συνδέσμου και στη συνέχεια στο κοσμικό κέντρο «Αηδόνια» στο Ριζαριό, πραγματοποιήθηκε χοροεσπερίδα με φαγήτο και μουσική από ζωντανή ορχήστρα, που ήταν προσφορά προς όλους τους υδραυλικούς και τις οικογένειες τους, από το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου.

Στην σύντομη ομιλία του προς τα μέλη, τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων Νικόλαος Βαλομάνδρας, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου ευχαρίστησαν όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους, ευχόμενοι σε όλους υγεία, προκοπή και καλές δουλειές. Από τον Πρόεδρο Νίκο Βαλομάνδρα, έγινε επίσης μια σύντομη ανασκόπηση όλων των έως τώρα δράσεων του συνδέσμου, ενώ ανακοινώθηκαν και όλες οι μελλοντικές προγραμματισμένες δράσεις.

Ήταν ένα ευχάριστο μεσημέρι για τους Τρικαλινούς υδραυλικούς και τις οικογένειες τους, που περιελάμβανε εκτός από τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ τους και άφθονο κέφι, χορό, γλέντι και τραγούδι, μέχρι αργά το απόγευμα.