Μπακαλιάρος στιφάδο στο φούρνο 22/03/2025 Επιλογές Υλικά 1000 γρ. παστό μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο 1000 γρ. κρεμμυδάκια για στιφάδο 10 αποξηραμένα δαμάσκηνα (+ 2 κ.σ. [...]
Mπακαλιάρος μπουρδέτο από την Κέρκυρα 22/03/2025 Επιλογές Υλικά 1-1,5 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο 1 φλιτζ. λάδι 2 κουτ. σούπας κόκκινο πιπέρι (πάπρικα) καυτερό 1 μέτριο κρεμμύδι [...]
Μπραντάδα Σαντορίνης 22/03/2025 Επιλογές Υλικά 6 μερίδες παστό μπακαλιάρο, ξαρμυρισμένο 150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 ml ε.π. ελαιόλαδο για το [...]
Μπακαλιάρος με πέστο, ρύζι και ντοματίνια 22/03/2025 Επιλογές Υλικά 240 γρ. bio ρύζι μπασμάτι golden sun 400 ml ζωμό λαχανικών 320 γρ. baby σπανάκι 4 φιλέτα μπακαλιάρου, χωρίς [...]
Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, στην Ημέρα Καριέρας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 22/03/2025 Απόψεις Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος είχε την τιμή να συμμετάσχει στην Ημέρα Καριέρας που [...]
Έλεγχοι στα ελαιοτριβεία της Π.Ε. Λάρισας για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας 22/03/2025 Απόψεις Από τις Διευθύνσεις Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας1 Μετά από συντονισμένες επιθεωρήσεις των [...]
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενισχύει με εκπαιδευτικό εξοπλισμό το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 22/03/2025 Περιφέρεια Από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Θεσσαλία 2021-2027» Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει την ένταξη της πράξης «Ενίσχυση [...]
1η ΤΟΜΥ Τρικάλων / «Διεθνής Ημέρα Γυναίκας – Προληπτικές Εξετάσεις » 22/03/2025 Απόψεις Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/3/2025, η ενημερωτική δράση με θέμα «ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – [...]
ΠΕΔ Θεσσαλίας: 12 προτεραιότητες + 11 δράσεις για τη δημοτική περίοδο 2025 – 2028 22/03/2025 Απόψεις Εγκρίθηκε, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Πρόγραμμα Δράσης της Περιφερειακής Ένωσης [...]
Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Αλέξανδρου Καπανιάρη για την 25η Μαρτίου 22/03/2025 Απόψεις Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί και αγαπητές εκπαιδευτικοί, Με [...]