Η «ομάδα κρούσης» της Αντιπεριφέρειας Τρικάλων σε πλήρη παράταξη

Μπορεί να στέκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης στην πρώτη γραμμή και ο συν αυτώ Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Τσίγκας, χωρίς όμως τους δύο άμεσους συνεργάτες τους που στέκονται διακριτικά πίσω τους και κάνουν φοβερή και αθόρυβη δουλειά, τραβώντας πολλές φορές όλο το… χαμαλίκι, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο.

Και πράγματι τόσο το «δεξί χέρι» του Μιχαλάκη, ο διευθυντής  του γραφείου του Γιώργος Καρανάσιος, όσο και η «ψυχή» της Αντιπεριφέρειας Βαγγελιώ Μπουντούρη, εργάζονται μεθοδικά και οργανωμένα, για να κάνουν πιο… εύκολη τη ζωή του Χρήστου Μιχαλάκη.

Και πράγματι ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, μέσα από την ακούραστη δράση του αλλά και με την απλότητα που τον διακρίνει, εμφανίζεται ως ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, απολαμβάνοντας  μεγάλη δημοφιλία και εκτίμηση στους Τρικαλινούς πολίτες και είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα «γκεσέμια» που διαθέτει τούτος ο νομός.

Η ομάδα κρούσης της Αντιπεριφέρειας έχει μάθει να μάχεται και να κερδίζει και ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις….