Ξεχωριστές δημιουργίες με άποψη στο κομμωτήριο του Σάκη Γιαννούλα SG Hair Styling

Υπάρχει στα Τρίκαλα ένα όνομα στο χώρο της γυναικείας κομμωτικής, που είναι συνυφασμένο και ταυτισμένο με την κομψότητα, την ομορφιά, την φινέτσα, το πρωτοποριακό και μοντέρνο στυλ και την ξεχωριστή δημιουργία. Και αυτό δεν είναι άλλο από το κομμωτήριο SG Hair Styling του Σάκη Γιαννούλα, στην οδό Ιπποκράτους 15 στα Τρίκαλα, που το προτιμούν σταθερά πολλές Τρικαλινές κυρίες και όχι μόνο.

Ο Σάκης Γιαννούλας είναι ένας πραγματικός «καλλιτέχνης», πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή του , ένας άψογος επαγγελματίας που παρά το νεαρό της ηλικίας των 26 ετών, κάνει ταξίδια σε όλα τα μέρη του κόσμου αναζητώντας τις εικόνες που θα του έδιναν τα καλλιτεχνικά ερεθίσματα, ώστε να εξελίξει την τέχνη του ένα βήμα πιο πέρα, ν’ ανοίξει αυτός το δρόμο σε  οτιδήποτε  νέο και σημαντικό. Σήμερα συνεργάζεται με πολλές επώνυμες εταιρίες συμμετέχοντας σε επιδείξεις που γίνονται ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τις νέες γραμμές της μόδας.  Το κομμωτήριο τον Μάρτιο του 2017 απέσπασε το 1ο βραβείο στο νυφικό χτένισμα με την συνεργάτιδα Ειρήνη-Ορνέλα Νάσιου

Ο πολυδιάστατος τρόπος σκέψης του τον οδηγεί καθημερινά να « παντρεύει » με τις πελάτισσές του κουλτούρες, φιλοσοφίες, σχήματα, χρώματα, αναδεικνύοντας με τρόπο μαγικό πρόσωπα και προσωπικότητες κατανοώντας  τις ανάγκες τους… Στόχος του πάντα η ανάδειξη της ομορφιάς και η υπέρβαση των προσδοκιών της κάθε γυναίκας για τα μαλλιά της!

Από το 2012 με οδηγό την αυθεντική μαεστρία και τη δυνατή του φαντασία, διατηρεί το δικό του κομμωτήριο με 5μελή δημιουργική ομάδα και πλέον διαπρέπει και ως κάτοχος του 1ου βραβείου στην κατηγορία Γυναικείου Κουρέματος και Χρώματος  του 21ου  Βαλκανικού Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ, που διεξήχθη στα τέλη του 2016 στο Grand Hotel Palace της Θεσσαλονίκης ,Φεστιβάλ που απένειμε και το 1ο βραβείο στην κατηγορία Βραδινού Χτενίσματος σε μέλος της ομάδας του.

Για όλα αυτά λοιπόν, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν σταθερά το κομμωτήριο SG Hair Styling για την περιποίηση των μαλλιών τους και μάλιστα και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους!

Κάντε λοιπόν και σεις το παραμύθι σας πραγματικότητα και αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του δικού σας « Πρίγκιπα» της Κομμωτικής , Σάκη Γιαννούλα…

Σάκης  Γιαννούλας         

 Κομμωτήριο SG  HAIRSTYLING,  Ιπποκράτους 15, Τρίκαλα

 Τηλ. επικ. : 2431771300 – 6975409385 – 6980922940

Facebook : S.G Hairstyling  Σάκης Γιαννούλας