Με τρικαλινό ο ανασχηματισμός;

Ήλιος, θάλασσα, μπάνια, το ελληνικό καλοκαίρι είναι η εποχή της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης. Όχι για όλους όμως! Γιατί οι υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα θα περάσουν την καλοκαιρινή περίοδο μέσα στην αγωνία και την ένταση. Ο κύβος ερρίφθη και ο ανασχηματισμός έρχεται, αναφέρουν πολλά δημοσιεύματα.

Δεν είναι λίγα εκείνα τα στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ, που εισηγούνται στον Πρωθυπουργό, με την ευκαιρία της επίτευξης της αξιολόγησης, να προχωρήσει σε άμεσο ανασχηματισμό, ώστε να δοθεί νέα ώθηση στο κυβερνητικό έργο, αλλά και να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα σε θέσεις-κλειδιά.

Τελικός κριτής θα είναι ο Ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα εκτιμήσει ποιο διάστημα είναι κατάλληλο για τον ανασχηματισμό, αλλά φήμες τον θέλουν να προχωράει ακόμη και μέσα στον Αύγουστο, ώστε να προκαλέσει αιφνιδιασμό στους αντιπάλους και να ανατρέψει τα πολιτικά δεδομένα.

Μένει φυσικά να δούμε, αν και εφόσον προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης του, αν θα χρησιμοποιήσει και κάποιον από τους τρεις Τρικαλινούς κυβερνητικούς βουλευτές, που και σε προηγούμενους συζητιόταν το όνομα τους αλλά δεν έραψαν τελικά κοστούμι ή ταγιέρ…