@… τα βραβεία του «όφη του οφιοφάγου» αυτή τη εβδομάδα

Ο όφις ο οφιοφάγος όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακηρύξει ως :

  • φωτογραφία της εβδομάδας

232333234

Όταν ο Tasos δεν έπιασε… τον ταύρο από τα κέρατα

Η χαριτωμένη  φωτογραφία που ανέβασε στο fb ο Tasoς Κατσιάνης από το ξενιτεμό του στο ΝewΥork παρακαλώ,  και συγκεκριμένα από το δρόμο του χρήματος (WallStreet), με σακάκι και στους -14 C.

Όλα τα λεφτά και η  επίσης χαριτωμένη λεζάντα που έγγραψε ο Tasos.

..Τον ταύρο όπως και την ζωή πρέπει να τον αρπάζεις από τα κέρατα.Και η μύτη βέβαια καλή είναι όταν επιτυγχάνεται ο στόχος…

Μπράβο Τάσο μου, πάντα τέτοια. Μας έκανες περήφανους.

Περήφανους γιατί δεν  παρασύρθηκες , αφού η φήμη και η παράδοση θέλει οι επισκέπτες αυτού του ταύρου (Charging Bull),  να μη το  τον πιάνουν ούτε από τα κέρατα, ούτε από την μύτη,  αλλά από  το αδιαμφισβήτητο σύμβολο του ανδρισμού (όπως οι παρακάτω φωτο δείχνουν),για να ευημερήσουν – όπως πιστεύουν τα αφελή αμερικανάκια -οικονομικά.

232333234-1

  • γεγονός της εβδομάδας

Η παρέμβαση του Δημάρχου Φαρκαδόνας ΘανάσηΜεριβάκη, να εξαφανίσει  το άγαλμα- ηρώο των πεσόντων,  επειδή εμπόδιζε τη ζωντανή φάτνη που έστησε στη  πλατεία Φαρκαδόνας,

232333234-12

αλλά και η κωλοτούμπα του μπροστά στο φόβο της επέμβασης της ομάδας του Ράμπο, η οποία κατέστρωσε ολόκληρο σχέδιο με την επωνυμία Tsiotiγια την κατάληψη του μνημείου. Της Βηθλεέμ δηλαδή….

232333234-123

Πάντως αδικαιολόγητες όλες αυτές οι αντιδράσεις.

Ο David Copperfield εξαφάνισε ολόκληρο το Άγαλμα της Ελευθερίας και κανένα αμερικανάκι δεν είπε τίποτα,και εδώ απειλήθηκε ένοπλη σύρραξη επειδή ο δήμαρχος ήθελε να εξαφανίσει ένα ηρώο για λίγες μέρες..

  • πρόσωπο της εβδομάδας (5/12-11/12)

Ο ένθεος-και ένστολος για τις ανάγκες της φωτο- θεραπευτής της ανθρωπίνου ψυχής ψυχίατρος κ.Χρ. Λιάπης για δεύτερη συνεχή εβδομάδα.

232333234-1234

Και δεν ξέρω για πόσες ακόμη  εβδομάδες θα μείνει. Αφού όλοι οι συνήθεις διεκδικητές του τίτλου έχουν εξαφανιστεί . Επιπλέον  ο Χρίστος Λιάπης είναι ο μοναδικός που επέδειξε δραστηριότητα αφού   έκλεισε και νέα ομιλία  σε  ΚΑΠΗ του δήμου Τρικκαίων.

Καθίστε εσείς πολιτευτάκια   με τις καφεδούρες σας   στην Ασκληπιού,  περιμένοντας να σας έρθουν τα ψηφαλάκια από μόνα τους  την ώρα που   ο Χρηστάρας θερίζει  παππούδες και γιαγιάδες  στα Τρίκαλα.

 

                                                                               @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!