Στην μάχη του Ευρωπαϊκού οι Tρικαλινοί Γιώργος και Ξενοφών Κουτσιούμπας

Οι Τρικαλινοί Γιώργος και Ξενοφών Κουτσιούμπας είναι μέλη της ελληνικής αποστολής που θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με 18 αθλητές κι αθλήτριες στη σύνθεσή της η ομάδα πάλης «πέφτει» από την Τρίτη (29/3) στη μάχη της διάκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ανοίγει την αυλαία του στο Ντόρτμουντ.

Η διοργάνωση είναι το πρώτο μεγάλο ραντεβού των αθλητών τη φετινή περίοδο και όπως δήλωσε και ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ελευθέρας, Κώστας Σωτηριάδης, θα αποτελέσει «σκαλοπάτι» για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η ελληνική αποστολή

Ελευθέρα πάλη: Γιάννης Ιβανίδης (55κ.), Ασλάν Ναμετίδης (60κ.), Γιώργος Σαββουλίδης (66κ.), Απόστολος Τασκούδης (74κ.), Εμζάριος Μπετινίδης (84κ.), Μιχάλης Τσικοβάνι (96κ.), Γιάννης Αρζουμανίδης (120κ.).
Γυναίκες: Φανή Ψαθά (48κ.), Μαρία Πρεβολαράκη (55κ.), Αγόρω Παπαβασιλείου (63κ.), Μαρία-Λουίζα Βρυώνη (72κ.)

Ελληνορωμαϊκή: Γρηγόρης Αναστασιάδης (55κ.), Μιχάλης Βλάχος (60κ.), Ιωάννης Παροτσίδης (66κ.), Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (74κ.), Θεόδωρος Τουνουσίδης (84κ.), Γιώργος Κουτσιούμπας (96κ.), Ξενοφώντας Κουτσιούμπας (120κ.).

Sportrikala