Στα…χαι τους οι λαϊκοδεξιοί και το δείχνουν

 

Περίσσευαν τα χαμόγελα ανάμεσα στους λαϊκοδεξιούς, κατά την διάρκεια της χθεσινοβραδινής τελετής για την ονοματοδοσία του Πνευματικού Κέντρου Τρικάλων σε Θανάσης Τριγώνης.

Ακόμη μια φορά απέδειξαν πως βάζουν τις αξίες και τα σύμβολα πάνω από τα μικροκομματικά συμφέροντα, δίνοντας την οφειλόμενη τιμή στη μνήμη του αείμνηστου Θανάση Τριγώνη, ενός πολιτικού άνδρα που δεν ανήκε στη δική τους πολιτική ταυτότητα.

Και βέβαια να μη ξεχνάμε το γεγονός ότι, η «γαλάζια» παράταξη, την οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο υπηρετούν και υποστηρίζουν βρίσκεται μια ανάσα από την επανάκαμψη στην εξουσία.

Όλα αυτά και δικαιολογημένα άλλωστε, έχουν κάνει τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, τον πρώην Δήμαρχο και βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Γιώργο Τσίγκα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Τάκη Παζαϊτη, τον πρώην Αντιδήμαρχο Βασίλη Νάκη, τον γνωστό οδοντίατρο της πόλης Λάκη Αρβανίτη και τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Δήμου Τρικκαίων Κώστα Κατσαρό (ο οποίος εντυπωσίασε με την ομιλία του για τον Θανάση Τριγώνη), να χαμογελούν στον φακό του trikalaIN, δηλώνοντας αισιόδοξοι και στα… χάι τους!