Ποιοι παίρνουν τα βραβεία του «όφη του οφιοφάγου» αυτή τη εβδομάδα

 

Ο όφις ο οφιοφάγος όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακηρύξει ως :

  • φωτογραφία της εβδομάδας

 

222324444

την φωτό  με την είδηση που αποκάλυψε το trikalanews.gr,  ότι ο διοικητής του Nοσοκομείου κ.Δημήτριος Παρθένης και το μαγαλοστέλεχος της Ένωσης Γεωργικών Συναιτερισμων T.L.T.A. κ. Αθανάσιος Καλύβας, στοιχημάτισαν  100 φιάλες ουίσκι! για το ποιο κόμμα που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

Παραμένει ακόμα άγνωστο γιατί ο διοικητής του νοσοκομείου  ζήτησε, οι 100 φιάλες που πιστεύει ότι θα κερδίσει  σε περίπτωση νίκης του Σύριζα,να είναι από δύο μάρκες (50 και 50). Οι ρουφιάνοι λένε  ότι  τις 50 θέλει να τις κρατήσει ο ίδιος,  και τις άλλες 50 να τις χαρίσει σε ένα κολλητό του αφού όπως πάλι λένε,τον άκουσαν να παίρνει έναν Παύλο και να τον ρωτά τι Black πίνει. Τόση σιγουριά ο Διοικητής μας. Αντίθετα oT.L.T.A. Αθανάσιος Καλύβας ζήτησε στη περίπτωση νίκης της ΝΔ,  (συγγνώμη του Κυριάκου) οι   100 φιάλες να  είναι από μία μάρκα,αφού δεν υπάρχουν περιθώρια για δώρα και δεν περισσεύει καμία.

Αναπόφευκτο το ερώτημα.. Eπιτέλους τι πίνουν και δεν μας δίνουν ;

Δευτερεύον ερώτημα  και δεκτή η βοήθεια από το κοινό.

Μήπως ξέρει κάποιος, τι σημαίνει το T.L.T.A,  μπροστά από το επίθετο  του K. Καλύβα;

 

  • το γεγονός της εβδομάδας

000099997665-555

Σιμορέλης και Βάγγιω «έγραψαν» το νέο Έπος (εδώ) «Σκοτώθηκαν» για τα στεφάνια μπροστά στις κάμερες και στο άγημα (προτιμάμε από τα βίντεο την άπαικτη Φώτο του Ενεργού Πολίτη.

ΠΡΟΣΟΧΗ…η φώτο δεν είναι μοντάζ.

 

  • προσωπικότητα της εβδομάδας

 

11111-333222

Ποιος Γιώργος Oικονομίδης, ποιος Άλκης Στέας, ποιος Γιώργος Πολυχρονίου.

Και  ας λέει ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Παπαστεργίου ότι δεν έκανε πρόβες.  Αν είχε και στη θέση του καπετάν- Μαντάρα, τον συνάδελφο του κάπταιν-Μπέο θα έσπαγαν  ταμεία. Και έρχεται ο Φυσάει Κόντρας Παπαθανασίου και σου τη λέει…Προτιμώ να σε βλέπω επιτυχημένο κονφερασιέ από το να σε βλέπω αποτυχημένο Δήμαρχο.

Για αυτό και παίρνω τώρα πίσω την πρόταση μου, για Μπέο στο ρόλο του καπετάν Μαντάρα. Προτείνω στη τελετή λήξης,στη θέση του,και χωρίς κανένα ενδοιασμό τον Παπαθανασίου. Οχι να αφήσουμε τον Καρδιτσιώτη Μαντάρα , να μας τα παίρνει χοντρά για μια ώρα πρόγραμμα. Χάθηκαν οι Τρικαλινοί;

Σημ. κ. Λιάπη ακόμη δεν ξημέρωσε νέα εβδομάδα, λίγο με ταονομαστήρια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σεραφείμ (εδώ) ,λίγο με κάτι συνέδρια μας την έπεσες από νωρίς. Σε βλέπω τακτικό πελάτη.

 

                                                            @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!