Ποιοι παίρνουν τα βραβεία του «όφη του οφιοφάγου» αυτή τη εβδομάδα

Ο όφις ο οφιοφάγος όπως κάθε Δευτέρα έτσι και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακηρύξει ως :

  • φωτογραφία της εβδομάδας(5/12-11/12)

 

dsc04835

Δέσποτα σώσον τους ευσεβείς.

ΔΕΙΤΕ τους πως αγαλλιάζουν τα πρόσωπα τους δίπλα σας.

ΔΕΙΤΕ με πόση χαρά ο αντιπεριφερειάρχης μας κουβαλάει τα άμφια σας, ανάλογη εκείνης που έκανε  όταν σκούπιζε τον ιδρώτα σας  κατά την ενθρόνιση σας.

Και αφήστε τους άλλους να λένε

           «Δέσποτα σῶσον ἠμᾶς ἀπὸτους εὐσεβεῖς»

 

το γεγονός της εβδομάδας(5/12-11/12)

 

dritseli kafes

 Το διάγγελμα της τρικαλινής  βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη,για την Παγκόσμια ημέρα των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων «Με αφορμή τα 68 χρόνια!! από την υπογραφή της Οικουμενικής Διακήρυξης»

Διάγγελμα το οποίο επισκίασε το αντίστοιχο του πρωθυπουργού μας Αλέξη Τσίπρα, και παρά το γεγονός ότι ήταν γεμάτο παροχές.

Στο Μαξίμου έμαθα, ότι έχει προκληθεί δυσφορία για την παρέμβαση Δριτσέλη, η οποία όπως λένε, με το βαρυσήμαντο διάγγελμα της, ακύρωσε και  σκέπασε τις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Γεγονός πάντως είναι, ότι τόσο η πρόσφατη παρέμβαση της,όσο και η προηγούμενη για την  Παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα των γυναικών έχουν δημιουργήσει ταραχή και εκνευρισμό στους συναδέλφους της ,οι οποίοι σκέπτονται να αντιδράσουν, με ένα από κοινού διάγγελμα για την Παγκόσμια Ημέρα Αυστηράς Χορτοφαγίας (WorldVeganDay)

Εγώ πάντως, για ακόμη μια φορά θα συγχαρώ την Παναγιώτα,τόσο για την πολυσχιδή δραστηριότητα της, όσο και για την γκάμα των θεμάτων που επιλέγει.Όλα sos για τις εισαγωγικές στα ΑΕΙ.

Σημ. Και διάγγελμα να μην έκανε,πάλι το γεγονός της εβδομάδας στην Παναγιώτα θα το έδινα, για την παρέμβαση της στο προϋπολογισμό της βουλής και για την επίσης βαρυσήμαντη πρόβλεψη της ότι η ανεργία των νέων ΘΑ βρεθεί  το 2017,λίγο κάτω από το 50 %.

Ουάου

  • προσωπικότητα της εβδομάδας(5/12-11/12)

 

liapis-vouli

Ο ψυχίατρος κ.Χρ. Λιάπης. από τούδε«ένθεος θεραπευτής της ανθρωπίνου ψυχής»κέρδισε το τίτλο επάξια και από ότι φαίνεται θα τον φιλοξενούμε τακτικά στη στήλη.

Η ιστορική του παρέμβαση για τα εφετινά Ονομαστήρια του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Σεραφείμ (εδώ) και ο εκκλησιαστικός του λόγος  δεν μας άφησε περιθώρια να σκεφτούμε συνδιεκδικητή του τίτλου.

Σταχυολογούμε από την θεόπνευστη παρέμβαση του.

όαση Θεοπρόβλητης χαράς… ως γιατροί, εμβριθώς και, στο μέτρο της επιστημοσύνης και του φιλέρευνου πνεύματός μας… Ευλογία που επιδαψιλεύετε προς ημάς τους ένθεους θεραπευτές της ανθρωπίνου ψυχής…η δίκην βιβλικού χαρισματικού αποτυπώματος πνευματικότητά σας…αναζητούμε καθημερινώς επιστημονικούς, κοινωνικούς, πνευματικούς και πολιτικούς δρόμους προσφοράς στους συμπολίτες και την κοινωνία μας…υψώνω το ποτήρι μου και προπίνω ευχόμενος από καρδιάς » Εις Πολλά Έτη Δέσποτα». Έτη προσφοράς, ευλογίας και Θεοφύλακτης μακροημέρευσης…είμαστε ταγμένοι στην υπηρεσία των πασχόντων συνανθρώπων μας, στην ατέλειωτη «πορεία προς Εμμαούς»

Με απλά λόγια και σε μετάφραση,, ο κ.Λιάπης για να βρεθεί να πει από κοντά τα χρόνια πολλά στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σεραφείμ εγκατέλειψε ένα πολύ σημαντικό συνέδριο και με κίνδυνο να χάσει τη δουλεία του,αλλά να τον χάσει  και η επιστήμη, αφίχθη στην Καλαμπάκα για τα οναματηστήρια.

Παράλληλα ο κ.Λιάπης δηλώνει πάρων για προσφορά στη κοινωνία στη  πολιτεία στην εκκλησία.

Μια έδρα ζητά ο άνθρωπος, Βουλευτική θα είναι, πανεπιστημιακή θα είναι,θρησκευτική θα είναι;

Έδρανα΄ναικαι ότι να΄ναι

Η στήλη θα είναι μαζί ΤΟΥ.

                                                                               @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!