Ο πόλεμος της αλατιέρας…Μιχαλάκης vs Βασταρούχα…Τι Σάκης τι Πολάκης… Ο οργασμός της ΝΟΔΕ

@Ο πόλεμος της αλατιέρας! Δημοτικές αλατιέρες κοντράρονται με   τις αλατιέρες της Περιφερειακής Ενότητας!!  «Εγώ την έβγαλα στις 6 το πρωί» ,  «εγώ την έβγαλα στις 7, μόλις άρχισε να παγώνει».  Ο λόγος για τις αλατιέρες,  που έβγαλαν  ο αντιπεριφερειάρχηςΧρήστος Μιχαλάκης  και ο αντιδήμαρχος Δημ. Βασταρούχας  για να ρίξουν αλάτι, στους παγωμένους δρόμους της πόλης , χθες το πρωί…. Σούζες να δείτε, αλατιέρες στις δυό ρόδες !!!!!

@…αλλά κατόπιν εορτής,  αφού και καραμπόλες έγιναν  και πόδια γύρισαν  και χέρια και  ωμοπλάτες βγήκαν, και η  ορθοπεδική …φράκαρε από  κόσμο.

@… Ξεκάθαρη διαφωνία του  βουλευτή του Σύριζα  Σάκη Παπαδόπουλου  για  τη στάση που κράτησε ο Παύλος Πολάκης  στη κόντρα του με τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Ο Παύλος ( Πολάκης) το παράκανε» δήλωσε.  Προφανώς  ο Σάκης δεν αντέχει άλλο  την παραμονή Πολάκη στο Υπουργείο Υγείας …. αλλά και τη δική του παραμονή στην απέξω!

@…πάντως έμαθα, ότι ο διοικητής του νοσοκομείου μας Δημήτρης Παρθένης επικράθη σφόδρα από τις δηλώσεις του Σάκη…

@…  ο οποίος (Παρθένης)  βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση ταυτότητας, αφού  δεν ξέρει με ποιον να πάει. Να πάει  με τον νυν (Πολάκη) η   με τον επερχόμενο (Σάκη) , ο οποίος σημειωτέον  υποστήριξε την τοποθέτησή του  νοσοκομείο Τρικάλων;;;

13333133333-6

@στην αρχή πάντως έλεγε, τι Σάκης τι Πολάκης αλλά σήμερα τον βλέπω πιο κοντά στον Πολάκη () ,  αφού- και για να κάνει σπάσιμο στο Σάκη– τον κάλεσε στα εγκαίνια της Ψυχιατρικής κλινικής.

@… και μιας και λέω για την ψυχιατρικής κλινικής  ημέρας, έμαθα ότι έκανε soldout  από την πρώτη μέρα λειτουργίας της!!!

@…τώρα,  τι ψυχιατρική κλινική ημέρας είναι αυτή που  λειτουργεί, μόνο με το  φως της μέρας,  μου κάμει εντύπωση!  Εγώ ξέρω, ότι αυτά τα νοσήματα ώρες δεν έχουν….

@… άσε το άλλο. Ψυχιατρική κλινική στο τέταρτο όροφο ;;;;;;  Δεν τους τρομάζουν τα «ανεμοδαρμένα ύψη»;;; Χάθηκαν τα ισάδια;;;;;;;

Σαν ανάποδο μου ακούγεται ρε παιδιά. Τι να πω. Ο θεός να μας φυλάει!!!! Σηκώνω τα χέρια ψηλά μπροστά στην επιστήμη,  και μάλιστα όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη.

@… και από την ψυχιατρική κλινική στον ένθεο υποστηρικτή των ανθρωπίνων ψυχών, πολυαγαπημένο της στήλης ψυχίατρο κ.Χρ.Λιάπη.

13333133333-67

@…«θερίζει» ο Χρήστος γιαγιάδες και παππούδες στα ΚΑΠΗ  του Δ.Τρικκαίων, όπου δίνει τις διαλέξεις του, προσφορά στη τρίτη ηλικία.

Η αγαπημένη του διάλεξη.. η ενίσχυση της μνήμης! Και από ότι μαθαίνω μέχρι και μαντζούνια για την μνήμη τους δίνει…  για να μη τον ξεχάσουν στις εκλογές.

@… Μαθαίνω ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ,    θα μιλήσει (!). Θα βγάλει βαρυσήμαντη ανακοίνωση για τα χρόνια πολλά ενόψει των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Για τα Φώτα  δεν έχει αποφασιστεί. Για αυτό και θα συνέλθει   η ΝΟΔΕ για να αποφασίσει σχετικά και να βγάλει την σχετική αναμνηστική φωτό!!!!. Την εισήγηση για τις ευχές των Φώτων έχει αναλάβει να κάνει ο Γ. Κουτσονάσιος.

Να μας φωτίσει ο Κύριος….

 

                                                           @ ο όφις ο οφιοφάγος

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ.. Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!