Φόβοι μη γεμίσουν τα Τρίκαλα πέη. Η πόλη μας δεν είναι για την π….@.

 

Σε αναστάτωση και προβληματισμό βρίσκεται η δημοτική αρχή του δήμου Τρικκαίων, από τον φόβο μην μεταφερθεί από την Αθήνα,η μόδα που έχει αναπτυχθεί  από τους γκραφιτάδες,να ζωγραφίζουν στους ακάλυπτους χώρους πέη!!

Όπως υποστηρίζουν οι γκραφιτάδες σε αθηναϊκή εφημερίδα, η ενέργεια τους έχει κοινωνική διάσταση, και αυτό που κάνουν το κάνουν με… άποψη, καθώς όπως λένε με τον τρόπο τους,βάζουν ένα … χεράκι να βρει μεροκάματο και ο “μπογιατζής” που θα κληθεί να σβήσει το “έργο” τους από τον θιγμένο ιδιοκτήτη του ακινήτου ή τον δήμο.

Σε ένα τέτοιο πάντως ενδεχόμενο  σκληρή θα είναι η απάντηση των υπηρεσιών  του δήμου Τρικκαίων, με  αύξηση   των  μέτρων  αστυνόμευσης  και περιφρούρησης των ακάλυπτων χώρων αλλά και με υψηλά πρόστιμα.

Αποκαλυπτική  και η δήλωση ανώτερου υπαλλήλου καθαριότητας του  Δήμου Τρικκαίων ο όποιος δήλωσε στον @ όφη του trikalaIN.gr.

«Η πόλη μας  δεν είναι για την π—-@ .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

  

Σχόλια και λεζάντες είναι αποτέλεσμα εξωτερίκευσης των «εσώψυχων» και σατιρικών επινοήσεών μας. Δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Να τα καταναλώσετε ΑΦΟΒΑ αλλά και με σύνεση!!!!

Η παρούσα στήλη δεν χρηματοδοτείται , ούτε επίσης κόβει τιμολόγια. Για αυτό και δεν χρωστάει καλή κουβέντα σε κανέναν. Οι αναγνώστες της δικαιούνται να καταγγείλουν τυχόν εκτροπές της, ΜΟΝΟ στον συνήγορο του καταναλωτή. Οι ενδιαφερόμενοι για καλές κουβέντες μπορούν να τις αναζητήσουν σε άλλες στήλες της παρούσας ή και των άλλων ιστοσελίδων.