Ανανέωση στην ΝΔ σε όλα τα επίπεδα

Στην τελική ευθεία το σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΝΔ από τον Μητσοτάκη. Η νέα κοινοβουλευτική περίοδος που ξεκινά μετά τις θερινές διακοπές θα αποτελέσει και το χρονικό σημείο έναρξης της ανασυγκρότησης και ανανέωσης της ΝΔ.

Με την σκέψη οτι όλα είναι ανοιχτά, ο Κ. Μητσοτάκης έχει ήδη μπροστά του ένα πλάνο τόσο για την πολιτική που θα ακολουθήσει, την στρατηγική που θα εφαρμόσει γι αυτήν αλλά και τα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν.

Η επιμόρφωση στελεχών συνεχίζεται ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι και τα αποτελέσματα κρίνονται ικανοποιητικά. Παράλληλα, έχουν βρεθεί πραγματικοί «θησαυροί» από το μητρώο στελεχών στο οποίο έσπευσαν χιλιάδες πολίτες που ασπάζονται τις προθέσεις της ΝΔ να συμμετάσχουν για να προσφέρουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους. Από την επόμενη περίοδο θα αρχίσει η σταδιακή αξιοποίησή τους και βέβαια αυτό δεν αφορά τις βουλευτικές λίστες. Άλλωστε δεν είναι πολλοί εκείνοι που επιθυμούν το βουλευτικό αξίωμα αλλά να δώσουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους για να βελτιωθούν πολλά από τα κακώς κείμενα στην χώρα για τα οποία έχουν ίδια αντίληψη.

Αναδιοργάνωση θα υπάρξει και στον κομματικό μηχανισμό για να γίνει πιό ευέλικτος και παραγωγικός ενώ «λίφτινγκ» θα γίνει και στο κομμάτι της επικοινωνίας με αρκετά νεα πρόσωπα που θα μπορούν να εκπροσωπούν τη ΝΔ στον δημόσιο διάλογο και τα ΜΜΕ.

Dikaiologitika News