Προσφορά Αγάπης από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Στις 21-12-2017 το χορευτικό ενηλίκων του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων υπό την καθοδήγηση του δραστήριου χορ/λου Παναγιώτη Μάνου ,εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων,χόρεψε στο ‘’ΚΗΦΗ’’ και πρόσφερε διασκέδασε και ψυχαγωγία στα ανήμπορα ηλικιωμένα άτομα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ήταν μια χαρούμενη μέρα παρά την χιονόπτωση, για τα άτομα αυτά αφού σηκώθηκαν και ενσωματώθηκαν στους χορευτές, χορεύοντας μαζί τους.

Δώσαμε λίγη χαρά στα ηλικιωμένα άτομα αλλά δεν σας κρύβουμε ότι εισπράξαμε και εμείς τα καλύτερα συναισθήματα Αγάπης για τις Άγιες μέρες  των Χριστουγέννων που μας έρχονται.Η υπεύθυνη κ. Χριστίνα και όλο το προσωπικό του ΚΗΦΗ όλα τα είχαν ετοιμάσει τέλεια.Πολύ όμορφη γιορτή.

Τα παιδιά  μας είπαν τα κάλαντα,οι κλόουν από το Μύλο των Ξωτικών έδωσαν παράσταση και την τελευταία πενιά της εκδήλωσης μας την χάρησαν οι χορευτές του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων.Τραγούδι –χορός- διασκέδαση.

Έτσι έκλεισε για το 2017 ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων,ανταλλάσοντας πολλές ευχές η πρόεδρος κ. Έλλη Τσιρογιάννη με τους χορευτές του Συλλόγου.

Ο χορός του Συλλόγου Αργιθεατών Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί στις 13-Ιανουαρίου 2018 στο κέντρο ‘’ ΠΥΛΗΣ ΜΕΓΑΡΟ’’  ημέρα Σάββατο και ώρα 8 μ.μ

                                        ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ