Η Δήμητρα/Απόλλων η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Παιδικού Πρωταθλήματος

Η Δήμητρα/Απόλλων 2005 κατέκτησε τον φετινό τίτλο του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Τρικάλων επικρατώντας στον τελικό του ΑΟ Τρίκαλα με 2-0.

Τα γκολ για την Δήμητρα/Απόλλων σημείωσαν οι Γιαννακόπουλος (8’) και Γριζανίτης (25’).
Οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν και άλλο το σκορ με πιο χαρακτηριστική ένα διπλό δοκάρι στο 78’ όταν αρχικά ο Κεφαλάς σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια ο Τσιρογιάννης το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πέτσας που έδειξε κίτρινες κάρτες στους Καλογράνα του ΑΟΤ και Νταϊλιάνη, Κεφαλά της Δήμητρας/Απόλλων. Βοηθοί του ήταν οι κ.κ. Πρεβέντας, Ράτζας.
ΑΟ Τρίκαλα (Δημ, Σαργιώτης – Παν. Γάλλος): Βασιλάκος, Κερασοβίτης, Καλογράνας, Ντόβας, Ντίκας, Τσάτσιος, Τσόγιας, Λιάκος, Πολύμερος (77’ Σίττας), Ντάσκας, Τσιαμανής (48’ Κοτοπούλης)
Δήμητρα/Απόλλων (Απ. Γκαραγκάνης – Νίκος Γιαγιάκος): Μπελετσιώτης, Νταϊλιάνης (57’ Ξαγαράς), Γριζανίτης, Γκουβίνας, Αγραφιώτης, Καραγκούνης, Πλακιάς (73’ Γκαγκάς), Γκοβίνας, Τζιβέλης (65’ Κεφαλάς), Γιαννακόπουλος (78’ Καρατζάς), Τσιρογιάννης
(*) Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης ο οποίος και τιμήθηκε από την ΕΠΣ Τρικάλων για τις διακρίσεις του.